Na usluzi 0-24: 098 707 707

prodaja - ugradnja - servis

Preko 20 godina u KLIMATIZACIJI PRODAJA - UGRADNJA - SERVIS PO SISTEMU KLJUC U RUKE
Obratite nam se s povjerenjem!

Zašto klimaperis.hr?

TRGOVINA

Zastupamo i prodajemo proizvode vrhunskih svjetskih robni marki, vaša trgovina klima uređaja i opreme, hidromasažne kade i bazeni, tuš kabine, garmin proizvodi, osiguravamo rezervne dijelove te pružamo usluge servisa.

SERVIS

Ako je uređaj ispravno montiran, dok je noviji nećete imati potrebe za servisom, osim redovnog servisa čišćenja klima uređaja, ukoliko se desi kakav kvar u redovnom jamstvenom roku servisiramo uređaj, dijelovi su osigurani za sve modele uređaja koje prodajemo i ugrađujemo.

UGRADNJA

Montaža kupljenih proizvoda, bilo da se radi o klima uređajima, hidromasažnim kadama i bazenima, se čini jednostavna ali kako bi sve finkcioniralo kako treba i da nebi izgubili jamstvo, Vaš  uređaj prepustite nama i mi ćemo to profesionalno i stručno montirati, te preuzeti održavanje i servis kao kompletnu uslugu koju nudimo.

ISKUSTVO

Višegodišnje iskustvo, preko 20godina u trgovini i prodaji velikog asortimana proizvoda klima uređaja, za koje osiguravamo rezervne dijelove te pružamo usluge servisa bilo da se radi o klima uređaju ili bijeloj tehnici ili hidromasažnim kadama i bazenima.

Tatjana Periš

Prodaja - Administrativni poslovi

Ivica Periš

Direktor

Dušan Stojanac

Ugradnja - Servis